Yellowfilm

Allt om underholdning på nettet

Filmer som har blitt spill

Når en film blir populær, lanseres det mange produkter som er lansert på filmen. Barnefilmer får ofte sine egne leker, sengesett, klær og skrivesaker, mens voksenfilmer kan bli til spill. Dette er ikke et nytt fenomen. Filmer som Star Wars startet denne trenden, med lansering av samlefigurer fra filmen. På den tiden var det mange som trodde at dette ville mislykkes, men samlefigurene solgte godt, og flere produkter ble lansert. I dag finnes det utallige produkter som er inspirert av denne filmserien, inkludert spill.

Ringenes herre er en annen filmserie som har blitt til spill, og solgt mange produkter som er basert på filmene. Man finner også spill som er basert på andre store filmer. Aliens og Jurassic Park er to filmer som har hatt stor suksess, og som har blitt klassikere innen hver sin sjanger. Det er nettopp denne typen filmer som er enklest å gjøre om til spill, ettersom filmene er så kjente. Når en film er kjent, er det mange som gjerne vil prøve et spill som er basert på filmen. Spillene Aliens og Jurassic Park kan spilles på Betsafe.

Batman-filmer og filmer om Marvels superhelter har også inspirert til spill, blant annet spilleautomater. Det finnes faktisk en hel serie med spilleautomater som er basert på Marvel-helter. Noen av automatene er basert på tegneserier, men mange av dem er også basert på filmer. Superhelter er et tema som aldri går av moten, for hvem skulle vel ikke ønske at de hadde superkrefter en gang i blant? Dessuten trenger verden helter, selv om de bare er fantasihelter. Det er også herlig å spille en spilleautomat basert på en film eller en superhelt man liker. Kanskje det inspirerer litt ekstra, og bringer litt ekstra hell når man spiller. Kanskje man også vinner store jackpotter.

posted by admin in Film and have Comments Off on Filmer som har blitt spill